Назад  |   Начало  »  Rial

Rial

Rial

RIAL е един от пионерите в индустрията с джанти. Благодарение на фокуса и специализацията в следпродажбения пазар, през последните няколко години успя да изгради и консолидира своята водеща позиция на пазара. 

 ТРАДИЦИЯ

През 30-те години, откакто е основана, марката RIAL се превърна в една от ключовите фигури в производството на джанти. Компанията също така постигна международна разпознаваемост чрез своя отбор във Формула 1. Оттогава насам, RIAL бележи важни етапи  в технологичното си развитие и в дизайна на джанти.

КАЧЕСТВО И ПРОИЗВОДСТВО

Модерни пещи, ефективни машини за леене, "високотехнологични" центрове за обработка с ЦПУ (цифрово програмно управление)  и рентгеново изпитване на всяка джанта гарантират високо качество.

Предварителна обработка без хром на всички джанти , водоразтворими покрития без химически разтворители , прозрачно акрилно лакиране и прахово боядисване по време на хоризонталния процес - това са стандартите на автомобилните производители, към които RIAL се ориентира.

Джантите RIAL отговарят на приложимите изисквания на техническите служби и контролните органи. Като част от групата UNIWHEELS  стандартите за качество са изключително важни за компанията. Много от моделите на джанти RIAL се предлагат с удължена гаранция до 5 години.

 
 

Назад
Филтър за търсене
Сортирай:
По уместност
По уместностАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
На страница по: